Teknisk Förvaltare

Malmö

Hemsö fortsätter att växa och söker nu en teknisk förvaltare som vill vara med och driva utvecklingen i region Syd med placering i Malmö. Har du ett genuint intresse för teknik och projekt, och vill skapa samhällsnytta på riktigt? Då är du rätt person för oss.

Varför Hemsö?

Medarbetarna är vår framgångsfaktor! Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare för nya medarbetare och samtidigt sträva efter att nuvarande medarbetare stannar och utvecklas. Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling genom utbildning och genom att ge medarbetarna utökat ansvar och mer avancerade arbetsuppgifter. Som ett kvitto på detta blev Hemsö, som enda företag i fastighetsbranschen, utsedd till ett av Sveriges bästa karriärföretag 2022 och har även fått utmärkelsen tidigare år.

Vår kultur präglas av eget ansvar, prestigelöshet och en passion för den samhällsnytta vi bidrar till. Kulturen är viktig för oss - då menar vi inte bara värderingar utan även en tillåtande kultur som på riktigt ger oss möjlighet att testa idéer och att våga göra fel. Detta bidrar till att vi kan ta snabba beslut, påverka arbetet och dela den passion vi känner för samhällsnyttan. Det skapar goda förutsättningar för att våra medarbetare ska vara hållbara över tid.

Ditt uppdrag som teknisk förvaltare

Med utgångspunkt från vårt kontor i centrala Malmö arbetar du i en grupp tillsammans med tre tekniska förvaltare och fyra ekonomiska förvaltare. Tillsammans ansvarar man för ett fastighetsbestånd om en yta av närmare 290 000 kvadratmeter i en region som omfattar Skåne och Blekinge län upp till Halmstad i nordväst och Kalmar i nordost. Teamet präglas av nära samarbeten och högt engagemang.

Som teknisk förvaltare får du en bred och varierad roll med mycket kundkontakter och stort eget ansvar. Du axlar en viktig funktion i en expansiv region och ditt arbete kommer ge stor påverkan på utvecklingen framåt. 

I rollen ingår:

 • Förädling av fastigheterna genom ett långsiktigt planerat underhåll och investeringar ur ett livscykelkostnadsperspektiv.
 • Teknisk- och driftekonomisk förvaltning av fastigheterna.
 • Initiera och leda energiinvesteringar i fastigheterna.
 • Arbeta i team med förvaltaren gentemot hyresgästerna för att åstadkomma en förstklassig service.
 • Uppföljning av vår externa driftleverantör vad gäller utförande och ekonomi.
 • Ansvara för att Hemsös hållbarhetsmål nås genom bland annat investeringar för sänkt energianvändning och åtgärder för en förbättrad brukarmiljö.
 • Planera, handla upp, leda och följa upp leverantörer och entreprenörer mot uppsatta mål.
 • Säkerställa att lagar och myndighetskrav uppfylls.

Känner du igen dig i nedan?

För att lyckas i rollen har du ett gediget intresse för samhällsbyggnad, teknik i fastigheter och hållbarhet. Vidare tror vi att du har en relevant teknisk utbildning samt minst fem års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom teknisk förvaltning. Meriterande är erfarenhet av projektledning. Körkort är ett krav och du erbjuds tjänstebil.

Vi söker dig som trivs i en självständig roll där du, med högt servicetänk och teknikintresse, är med och skapar ett stort värde för våra kunder. Det är viktigt att du är en prestigelös person som vill dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter inom gruppen samt bidra med förslag till förbättringar. Du har en ekonomisk medvetenhet och ser på förvaltning utifrån ett långsiktigt och hållbart perspektiv. Utöver detta är du en strukturerad person som är bra på att leverera resultat efter uppsatt tidplan. Kompetens, erfarenhet och professionalism är en självklarhet men lika viktigt är att alla delar vår gemensamma värdegrund.

Vi befinner oss i en fas då vi digitaliserar mer och mer och vi behöver därför dig som är intresserad av ny teknik och dess möjligheter.

Sök till oss

Välkommen att ansöka genom att skicka in endast CV via formuläret längst ner på denna sida. Sista ansökningsdag är 25 november 2022. Intervjuer sker löpande. Vi arbetar kompetensbaserat för att säkerställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

För mer information om tjänsten, rekryteringsprocessen eller Hemsö är du välkommen att kontakta HRBP Belsam Djehiche på belsam.djehiche@hemso. Observera att inga ansökningshandlingar kan tas emot per e-post.

Varmt välkommen med din ansökan.

Kontaktperson

Belsam Djehiche

belsam.djehiche@hemso.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ett svar.
010
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %